Sinema TV

İşte Sinemalarda En Çok İzlenen İlk On Film…

Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı "Atatürk 1881 - 1919" (1. Film), vizyondaki ilk on gününde 750 bin 120 seyirciye ulaştı.

Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer aldığı “Atatürk 1881 – 1919” (1. Film), vizyondaki ilk on gününde 750 bin 120 seyirciye ulaştı.

“Atatürk 1881 – 1919” (1. Film), ikinci hafta sonunda seyirci sayısını açılışına göre artırarak 279 bin 592 seyirci tarafından izlendi. Yaklaşık 269 bin seyirciyle açılışını gerçekleştiren film, vizyondaki ilk on gününde 750 bin 120 seyirciye ulaştı.

  1. Atatürk 1881 – 1919

279 bin 592 seyirci

Tür: Dram, Tarihi, Biyografi

Yönetmen: Mehmet Ada Öztekin

Oyuncular: Aras Bulut İynemli, Songül Öden, Sarp Akkaya

Aras Bulut İynemli’nin Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırdığı ‘Atatürk 1881 – 1919’, Mustafa Kemal’in milli mücadelenin lideri olmaya giden basamakları tırmandığı dönemleri konu ediniyor.

  1. Aslan Hürkuş 3: Anka Adası

82 bin 568 seyirci

Tür: Animasyon

Yönetmen: H. Sinan Güngör, Halil Öztürk, Semih Turalı

Oyuncular: Duygu Biçer, Fatih Özkul, Elif Gizem Aykul

Anka, bilim insanı Fikret ile birlikte Ege Bölgesi’ndeki bir adada görevdedir. Onların yanında teknik işleri halleden on dört küçük, bir büyük drone vardır. Ancak onlar çalışmalarını ilerletirken adaya bir gök taşı düşer ve yayılan manyetik alan drone’ların canlanmasına neden olur.

  1. The Marvels

45 bin 476 seyirci

Tür: Aksiyon, Macera, Fantastik

Yönetmen: Nia DaCosta

Oyuncular: Brie Larson, Iman Vellani, Teyonah Parris

Despot Kree tarafından çalınan kimliğini geri alan Carol Danvers yani Captain Marvel, Yüce Zeka’dan intikamını almayı başarır. Ancak yaşanan beklenmedik olayın ardından Carol, dünyanın yükünü sırtlamak zorunda kalır.

  1. Freddy’nin Pizza Dükkanında Beş Gece

41 bin 572 seyirci

Tür: Korku

Yönetmen: Emma Tammi

Oyuncular: Josh Hutcherson, Matthew Lillard, Elizabeth Lail

Film, sorunlu bir güvenlik görevlisinin Freddy Fazbear’ın Pizza Dükkanı’nda çalışmasını konu alıyor. Gecelerini işte geçiren güvenlik görevlisi Freddy’nin Pizza Dükkanı’ndaki gece vardiyasından sağ çıkmanın kolay olmayacağını anlar.

  1. Çok Aşk

36 bin 21

Tür: Komedi

Yönetmen: Kıvanç Baruönü

Oyuncular: Hasan Can Kaya, Büşra Pekin, Tevhide Şebnem Sönmez

“Çok Aşk”, korsan film satıcısı bir adamın hem sevdiği kadının hem de sinema tutkusunun peşinden koşmasını konu ediniyor.

  1. Troller Hep Beraber

31 bin 148 seyirci

Tür: Animasyon, Macera, Komedi

Yönetmen: Walt Dohrn

Oyuncular: Anna Kendrick, Justin Timberlake, Eric André

“Troller Hep Beraber”, arkadaşları Branch, Biggie, Tiny Diamond, Cooper, Satin ve Chenille ile birlikte türlü maceralara atılan Poppy’nin hikayesini konu ediyor.

  1. İbi Doğu Ekspresi’nin Gizemi

12 bin 459 seyirci

Tür: Animasyon

Yönetmen: Sinan Ölmez

Ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte Doğu Ekspresi ile Kars’a seyahat eden İbi, kendisini beklenmedik bir maceranın içerisinde bulur. Ibi, yolculuk sırasında, Baldiyar masallarının yazdığı yer olan Masalaltı’ndan gelen, daha adı bile konmamış olan gizemli bir masal kahramanının yapacağı kötülükleri engellemeye çalışır.

  1. Testere 10

5 bin 645 seyirci

Tür: Korku

Yönetmen: Kevin Greutert

Oyuncular: Tobin Bell, Shawnee Smith, Synnøve Macody Lund

“Testere” serisinin onuncu devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda Kevin Greutert oturuyor.

  1. Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası

5 bin 522

Tür: Komedi

Yönetmen: Okan Ege Ergüven

Oyuncular: Reşat Hacıahmetoğlu, Eda Nur Hancı, Altan Erkekli

“Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası”, sevdiği kıza kavuşabilmek için arkadaşlarıyla birlikte imkansız olarak görülen bir görevi gerçekleştirmeye çalışan Temel’in hikayesini konu ediyor.

  1. Zir-i Cin 2

4 bin 236

Tür: Korku

Yönetmen: Burak Küçük

Oyuncular: Ekrem Kayhan, Feyza Ayan, Tahsin Macit

Tarık, Kanlıbıçkı köyünde yaşandığı söylenen cin vakalarını araştırmak için Yusuf Hoca’yı bulur. Yusuf Hoca, birçok cin vakasını çözmüş olup birçok insanı da bu cin vakalarından kurtarmıştır. Köy muhtarı Ali Rıza’nın kızına yapılan büyüyle birlikte Tarık ve Yusuf Hoca bu olayı çözmek için harekete geçer. Tarık’ın da isteği üzerine olayları kayıt altına almaya karar verirler. Yusuf Hoca ve Tarık’ın yaşadığı olaylar tam anlamıyla bir cinnet vakası olarak kayıtlara geçmiştir.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu