Sinema TV

Kim Kardashian’dan Komedi Filmi Geliyor!

Kim Kardashian, sinema dünyasındaki başarısını sürdürmeye hazırlanıyor.

Reality şov kariyerinden sonra modada girişimcilik yapan ve şimdi de oyunculukla tanınan Kardashian, yeni bir komedi filmine imza atacak. 43 yaşındaki star, “The 5th Wheel” adlı kadın odaklı komedi filminde hem oyuncu hem de yapımcı olarak yer alacak.

Senaryosu Saturday Night Live’ın ünlü yazarı Paula Pell tarafından kaleme alınan film, Kardashian’ın yapımcılığında ve senarist Janine Brito’nun katkılarıyla hayata geçecek. Filmin konusu hakkında henüz detaylar açıklanmasa da Kardashian’ın, projeyi bir dizi büyük stüdyoya tanıttığı ve her toplantıya bizzat katıldığı belirtiliyor.

Reality şov “The Kardashians” ile tanınan ve Skims adlı korse markasıyla milyarder bir girişimci haline gelen Kardashian, daha önce “American Horror Story” dizisinde Siobhan karakterini canlandırmıştı. Dizinin yaratıcısı Ryan Murphy, Kardashian’ın performansını övgüyle karşılamış ve ikilinin arkadaşlık ilişkisi biliniyor.

Kardashian’ın oyunculuk deneyimine ek olarak, PAW Patrol animasyon serisinin son iki filminde Delores karakterini seslendirdiği de unutulmamalı. Bu yeni komedi filmiyle birlikte Kardashian’ın sinema kariyerindeki çıkışını merakla bekliyoruz.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu